Mere eller mindre alle husejere kender til problemerne og gener med alger. De angriber tage og fliser og gør det grønt og ikke specielt flot at se på. Hvis det er fliserne der er hårdt ramt, kan du godt selv kaste dig over at rense dem, men det er fast arbejde, og kræver både remedierne og knofedt.

Er det taget der er ramt, er det en langt mere besværlig proces. Det kræver stilladser eller lange stiger, hvis du har et stort tag, og samtidig kan det være farligt at arbejde i højden. Vestergaards Tagrens er en professionel tag specialist, der netop kan løse denne type opgaver, og sørger for at dit tag kommer til at se nyt og flot ud igen.

Tagrens

Ligesom så meget andet, så har tage godt af at blive vedligeholdt. Så selvom det ikke er angrebet af alger kan det være en rigtig god ide at få det renset og malet. Typisk kan man forlænge et tags levetid med op til ti år ved at få det vedligeholdt og renset. Det er altså en økonomisk klog beslutning.

Fliserens

Præcis som tage har fliser også godt af at blive renset, og du kan næsten være helt sikker på, de bliver angrebet af enten flisepest eller alger på et tidspunkt. Ved at få dem renset bliver de som nye at se på.

Vestergaards Tagrens er en specialist inden for området og kan klare alle typer af opgaver på området.

Adresse

Adresse:

Sønderstedvej 9 4340 Tølløse

GPS:

55.6273067, 11.608651

Telefon: