Unig blev stiftet tilbage i 2006 og har altså mere end 10 år på bagen. På den tid er virksomheden vokset sig til at være blandt landets absolut førende, når det kommer til at levere skræddersyede gardiner til de danske og skandinaviske forbrugere. Siden stiftelsen for 12 år siden, er der blevet solgt langt over en million gardiner.

Uniggardin er billigere end langt de fleste af konkurrenterne, hvilket blandt andet skyldes, at det hele foregår online. Der er ikke en masse dyre butikslokaler der skal betales. Gardinerne bliver lavet på mål, hvilket betyder, at der ikke er et dyrt lager, og da gardinerne bliver sendt direkte fra producenten til kunden, er leveringstiden også kortere end konkurrenternes.

Man kan vælge at gøre alt det grove arbejde selv, og selv måle op og selv montere gardinerne. Hvis man gerne vil slippe for besværet, kan det dog være en rigtig fornuftig beslutning at benytte en af UNIG’s montører, der både kommer og måler op samt montere når gardinerne er klar. Hvis du én gang har prøvet at skulle måle op til gardiner ved du også, at det kan være et stort arbejde, hvis du ikke ved lige præcis hvordan du skal måle, kan du nemt komme til at bestille i forkerte mål.

Hvis du er i tvivl, kan det altså være en god ide at lade fagfolk komme til og sørge for at alt bliver gjort lige efter bogen.

Adresse

Adresse:

Lindholm Havnevej 27, 1 5800 Nyborg

GPS:

55.29811, 10.815891

Telefon: