Thyholm Murer A/S har eksisteret siden 1981 og grundlagt af Poul Erik Gravgaard, sammen med sin kone Lene. Det er en af Vestjyllands støreste entreprenørervirksomheder og har her den 1/10 2013 fået ny ledelse, hvilket betyder at Thyholm Murer A/S har gennemført et generationsskifte hvor sønnerne Dan og Rasmus Gravgaard har nu overtaget ledelsen af virksomheden og de 65 medarbejdere. Poul Erik startede virksomheden som et enkeltmandsfirma for 32 år siden og har gennem årene vokset støt og stabilt. Mange af de ansatte har været med næsten hele vejen, hvor der har været både 20, 25 og 30 års jubilæer blandt mange af medarbejderne.

Thyholm Murer A/S er medlem af Dansk Byggeri, som stiller garanti for arbejdets kvalitet. Det betyder ligeledes at hvis der skulle være tilfælde af byggefejl, der skyldes entreprenørens svigt, kan bygherre henvende sig til Dansk Byggeri for hjælp. Det er yderst sjælden at denne situation opstår, da byggeriets kvalitet er noget at det som virksomheden værner meget om.

Kvalitet, kvalitet og atter kvalitet

Thyholm Murer har udviklet et kvalitetsstyringssystem vedrørende kloakarbejde, som gennemgås hvert andet år af Byggeriets Kvalitetskontrol. Kvalitetskontrollen sikrer at den enkelte medarbejder har de rigtig autorisationer som kloakmester og at virksomhedens medarbejdere har gennemført alle godkendte kloakkurser. Ligeledes dækker arbejdsområdet blandt andet total- og hovedentrepriser inden for jord, kloak, belægning, stål og murer. Lige fra starten har kvalitet været nøglen til udvikling af virksomheden, og det dokumenteres af en lang række spændende byggerier og gode referencer fra hele Danmark – dog primært fra det nordvestjyske område.

Tag fat i Thyholm Murer hvis du ønsker et uforpligtende tilbud på en entreprise eller et bygge projekt, du står og skal have udført.

Adresse

Adresse:

Flovlevvej 6, 7790 Thyholm

GPS:

56.643059, 8.512865000000033

Telefon: