Tennberg.dk er et dansk rengøringsfirma, der tilbyder deres service i København og hovedstadsområdet. Modsat mange rengøringsfirmaer i København og hovedstadsområdet, er Tennberg.dk’s koncept meget enkelt, de gør rent. Mange rengøringsfirmaer tilbyder i dag usædvanlige services og kvalitetsløfter. Tennberg.dk vælger en anden retning, da virksomheden mener, at styrken ligger i at gøre tingene enkle. Det vigtigste er, når det kommer til valget af rengøringsfirma er, at virksomheden gør ordentligt rent.

Rengøringsservices for både private hjem og virksomheder

Tennberg.dk har omkring 250 faste kunder plus ad hoc kunderne. Virksomheden er nået en størrelse, hvor de kan løse alle opgaver, men stadig også være der for den enkelte kunde. Tennberg.dk opmåler selv og giver tilbud på rengøring i København til nye kunder og yder på samme tid den højeste kundeservice over for eksisterende kunder. Det giver et helt specielt ansvar over for deres kunder, da det er Tennberg.dk selv, der bliver kontaktet vedrørende ris og ros fra kunderne. Tennberg.dk er desuden meget bevidste om, at kunderne bruger mange penge på rengøring, så derfor gør Tennberg.dk alt for at sikre, at kunderne er glade og tilfredse.

Tennberg.dk tilbyder rengøring til både private forbrugere og virksomheder. Her tilbydes rengøring af kontorer, klinikker, institutioner, trappevask og ejendomsservice, vinduespolering, flytterengøring, rengøring efter håndværkere, tæpperens og gulvbehandling, måtteservice og vaskeriopgaver, papir- og hygiejnevarer.

Miljøvenligt rengøringsfirma

Tennberg.dk går meget op i miljøet. Virksomhedens rengøringsprodukter er miljømærket med enten det danske eller det europæiske miljømærke. Selv Tennberg.dk’s rengøringsmidler med duft er miljøvenlige, da virksomheden har adgang til unikke rengøringsprodukter med naturlige dufte, som skaber et virkelig rart indeklima. Tennberg.dk anslår, at over 90% af deres rengøringsmidler er miljømærkede.

Adresse

Adresse:

Høffdingsvej 36 2500 Valby

GPS:

55.6569221, 12.5073268

Telefon: