Pilegaard-Henriksen er et vvs-firma, som kan løse alle vvs-opgaver. Har man en bruser, som ikke helt virker, en dryppende vandhane eller en hel vand-installation, som skal kigges igennem, så er denne vvs-virksomhed den rette, at tage kontakt til. Virksomheden løser vvs-opgaver for både private og for virksomheder. Skulle du have brug for en vvs-virksomhed, kan de kontaktes her. Pilegaard-Henriksen har over 100 års erfaring i branchen, virksomheden hed tidligere Brdr. Henriksen og blev stiftet i 1914 og blev senere til Pilegaard-Henriksen.

Løser alle vvs-opgaver

Siden den gang har de udvidet deres afdelinger til hele landet og har løst både de helt små opgaver og de helt store. De kan levere en total vvs-løsning til virksomheds -eller offentligretlige byggeriger. Dvs. at vvs-virksomheden kan være med helt fra starten af et projekt, og være med til at rådgive om placering af forskellige installationer og rådgive om de rigtige løsninger. Der findes ingen opgave, som de ikke kan løse eller som de ingen erfaring har med. Dette gør dem til meget konkurrencedygtige på markedet.

God værdi og god service

Pilegaard-Henriksen udfører arbejdet med kvalitet i højsædet og service på højt niveau. Med en ISO-9001-certificering inde for vvs-installationer, kan man vide sig selv sikker på, at de ved hvad de snakker om. Vvs-firmaet vil gerne give værdi, når de udføre løsninger for jer. Samtidig med dette kan de formå at holde prisen nede på løsningerne. Lige meget opgavens omfang, gælder der de samme vilkår. Dette gælder lige meget om der skal laves nye tagrender, et løbende toilet eller noget helt tredje. Som kunde skal man have den bedste service uanset størrelse, for Pilegaard-Henriksen handler det om at skabe værdi .

Adresse

Adresse:

Cikorievej 4 5220 Odense SØ

GPS:

55.392596, 10.43759590000002

Telefon: