Hos OBH Gruppen kan vi hjælpe dig med mange ting. Vi er en familie og medarbejderejet virksomhed som holder til i Ringe på Fyn. Selvom vi ligger på Fyn, så dækker vi hele landet og derfor kan vi hjælpe danskere i nød i hele kongeriget. Vi giver ingeniørrådgivning og service til alle slags projekter. Vi har en stor faglig stolthed og vi går meget op i det vi laver, er af høj kvalitet. Vi er eksperter inden for rådgivning og byggeri og har gennem vores mange år på markedet været med til en lang række ting og kan derfor som rådgivende ingeniører også hjælpe med dit næste store bygge projekt. Vi går meget op i gode gammeldags dyder som ærlighed, integritet og stolthed. Vi ønsker at bevare som position som de bedste inden for vores felt og derfor søger vi altid at få vores faglighed udfordret så vi kan blive dygtigere og klogere.

Vi hjælper også med andet en bygningsrådgivning. F.eks. kan du hvis du mistænker at du har skimmelsvamp i din bygning ringe til os og vi kommer ud og foretager en række prøver for at finde ud af om det er skimmelsvamp. Hvis resultaterne kommer tilbage og vi kan se der er skimmelsvamp hos dig, så sørger vi for efter den højeste standard at få fjernet skimmelsvampen så der igen er beboeligt eller muligt at arbejde i bygningen.

Hvis du står foran et hussalg, så kan vi også hjælpe dig med at få lavet en tilstandsrapport af din bolig. En tilstandsrapport kan hjælpe dig med at sælge din bolig da du viser køber med det samme hvad det er de får ved at købe lige præcis dit hjem. Vi udfører selv vores tilstandsrapporter for at på den måde ved vi at de rapporter som du får i hånden er den højeste kvalitet.

Adresse

Adresse:

Agerhatten 25 5220 Odense SØ

GPS:

55.364137, 10.465358000000037

Telefon: