Bag hjemmesiden Odense-Maler.dk gemmer sig malerfirmaet Andersen & Garrett, der er et professionelt malerfirma, som navnet på hjemmesiden også antyder det, holder til i Odense. Adressen er dog ikke til hindre for, at firmaet tilbyder at løse opgaver på hele fyn. Så har du brig for en maler i Middelfart, Nyborg, Svendborg, Kerteminde eller et helt andet sted, kan du altid kontakte Andersen & Garrett og få et uforpligtende tilbud.

Det er et firma, hvor det altid er kunden der er i centrum, og hvor de med et højt serviceniveau sikrer, at de har glade kunder, ved aldrig at være færdige før kunden er helt tilfreds med arbejdet, der er blevet udført. Andersen & Garrett varetager mere eller mindre alle former for malerarbejder, og tilbyder også at stå for alt spartelarbejdet der kommer forud for selve malingen. Har du brug for generel hjælp til istandsættelse af lejlighed eller lignende, kan de også være til assistance.

Uanset om du henvender dig som privat person, der skal have malet stuen, eller som virksomhed der står med en større maleropgave, så kan du altid få et tilbud helt uforpligtende. Du kan være helt sikker på et resultat, der lever op til dine forventninger, da de ikke forlader opgaven før kunden er tilfreds.

Adresse

Adresse:

-

Telefon:

-

Email:

-

Web:

-