Leder du efter en låsesmed som kan sit håndværk, og som kan give dig den service og tryghed som du leder efter – i Nordsjællands området. Så skal du tage et kig nærmere på Låsesmeden Nordsjælland, som er en af de mest erfarende inden for sit område – både fagligt og geografisk.

Låsesmed er et håndværk som kræver stort kvalitet for forbrugeren samt tryghed hos de personer som man laver opgaver for. Dette er derfor i første prioritet hos Låsesmeden Nordsjælland, når de er ude for at løse en opgave. Dette ses også på hjemmesiden, hvorpå der er tilkendegivet deres certifikat fra Ruko Center. Låsesmeden Nordsjælland har været så kvalitets bevidste på deres arbejde er blevet belønnet med at sølv certifikat fra Ruko – hvilket er en rigtig stor bedrift at opnå.

Kvaliteten kan også ses når hver låsesmed er ude på deres mange opgaver, som strækker sig over alle tænkelige låseopgaver. Du kan som forbruger i Nordsjællands området, altså få et kvalitetssikret service på dine låse – lige fra reparation og udskiftning af låsesystemer til omkodning og oplukning af dine låse. Mulighederne er altså store, og sikkerheden er i top, hvis du vælger at bruge Låsesmeden Nordsjælland som din låsesmed i hjemmet.

Man skulle tro at kvalitets service og god sikkerhed var alt man kunne bed om hos en låsesmed, men der er faktisk mere at hente hos Låsesmeden Nordsjælland. For står du med et akut låseproblem, så er låsesmeden og hurtigt til at tage din opgave i hånden. Efter du har været i kontakt med låsesmeden om din akutte situation, vil en låsesmed rykke ud, inden for 30 min. Det sikre at du kan komme hurtigt videre, med det som du formentlig var i gang med.

Kort sagt er Låsesmeden Nordsjælland det rigtige valg, hvis du skal bruge en låsesmed i Birkerød eller bare Nordsjællands området.

Adresse

Adresse:

Hjaltesvej 20, 3080 Tikøb

GPS:

56.022775, 12.454079999999976

Telefon:
Email:

-