HV Låseteknik der er en låsesmed i København, som tilbyder låseservice og alle former for sikringsarbejde. Der kan være mange forskellige grunde til at man har brug for en låsesmed, og uanset hvad grunden er, så kan du altid kontakte HV Låseteknik, uanset hvornår på døgnet problemet måtte opstå.

Låsesmed

Hvis du har smækket dig ude og har brug for at komme ind i dit hjem, eller du har haft indbrud, har du typisk brug for at komme i kontakt med en låsesmed, der kan rykke hurtigt ud. HV Låseteknik dækker hele København og rykker ud indenfor 30 minutter.

Låseservice

Udover oplukning af låse, så tilbyder Låsesmed København HV Låseteknik også alle former for låseservice, hvilket blandt andet dækker over udskiftning af lås, reparation af af låse, kopier af nøgler og oplåsning af bilen.

Adgangskontrol

HV Låseteknik tilbyder flere former for elektronisk adgangskontrol, og kan hjælpe stort set alle typer af kunder med en lang række forskellige løsninger. Der kan altid sammensættes en løsning, der passer lige præcis til det behov, der måtte være.

Derudover kan man finde en lang række produkter hos HV Låseteknik som portåbner, pengeskabe, bilnøgler, elektronisk dørspion og stort set alle andre typer af låseudstyr.

Adresse

Adresse:

Valby Langgade 192 2500 Valby

GPS:

55.66956, 12.4931547

Telefon:
Email: