I disse dage er det en tendens at det er blevet upopulært og tabu belagt både det er købe og også det at bruge kondomer. Unge mennesker gider det ikke længere og det er rigtig synd for ubeskyttet sex kan lede til både uønsket graviditet og kønssygdomme. Derfor er det vigtigt at de unge mennesker husker at beskytte sig.

Hos Kondomland.dk kan du købe kondomer i fuld diskretion så du aldrig behøves bekymre dig om hvem der ser hvad du køber. Vi sender pakkerne meget diskret så ikke postmanden kan se det heller. Det bliver også sendt neutral afsender.

Et af vores mest populære sektioner på vores webshop er vores bland selv kondomer. Her har du mulighed for at blande mellem en række forskellige kondomer og dermed prøve dig frem uden at skulle til at købe en hel pakke med 10+ kondomer i. Det er en måde hvorpå dig og din partner kan eksperimentere jer frem til hvad i synes er bedst

Hvert år giver vi mange gratis kondomer ud. Vi gør det både gennem at du kan få 12 gratis kondomer med hvert ordre du bestiller hos os, man vi giver også en række kondomer ud til Natteravnene der så sørger for at dele dem ud til de unge i nattelivet.

Adresse

Adresse:

Bjælkevangen 10 DK-2690 Karlslunde

GPS:

55.567667, 12.2288763

Telefon: