LÅSESMED MED DØGNVAGT

LÅSESERVICE KØBENHAVN, AMAGER & OMEGNEN.

Vi er altid klar til at rykke ud, hvis f.eks.:

– Du har mistet nøglen
– Du har låst dig ude
– Du har haft indbrud
– Du har en defekt lås
 OPLUKNINGSEKSPERTER

Vores hovedarbejdsopgaver er at hjælpe folk, som har låst sig ude eller der ønsker en lille låseopgave hurtigt overstået. Det kan være alt lige fra en oplukning, en ny lås, omkodning, ekstra låse m.m.

DØGNVAGT TIL OPLUKNING AF LÅS

At åbne en lås kan tage alt fra 2 minutter til over en time alt efter hvilken lås, det drejer sig om. Alle låse er forskellige, men for det meste er opgaven løst inden der er gået for 5-10 minutter. Vores låsesmed døgnvagt de benytter godkendte låsepistole, som ikke skader din nuværende lås. Det betyder at du stadig kan bruge den samme nøgle, når vi er færdige.

Skulle du være så uheldig at have mistet dine nøgler eller har en stærk mistanke om, at dine nøgler er blevet kopieret, så anbefaler vi, at du får omstillet din lås eller også udskiftet den af vores døgnvagt.

10 ÅRS ERFARING

Hos København Låsesmed har vi 10 års erfaring i branchen og vi  har indsigt i alt hvad der er værd at vide om mekanisk og elektronisk sikring. Når du skal bruge en professionel låsesmed med døgnvagt uanset hvor du befinder dig, så vil vi gerne hjælpe dig. Så hvis du søger efter alt mellem ”Låsesmed Amager” og til ”Låsesmed Gl. Køge” så finder du forhåbentlig frem til os. Vores personale er udannet til at håndterer alt moderne låsetekniske udstyret, og kan klare hvilken som helst låseopgave.

LOKAL LÅSESMED MED DØGNVAGT

For at vi kan give vores kunder den bedste og hurtigste service, tilbyder vi som låsesmed lokal  i alle byer, som dækker over alle områder i Storkøbenhavn, Amager og Indre By.

 

Adresse

Adresse:

Hveensvej 10

GPS:

55.656339, 12.610441000000037

Telefon:
Email:

-