Hovedstadens dødsbo og og konkurs, er en dansk virksomhed, der som navnet antyder, kan hjælpe med dødsbo og konkursbo. Det kan være overvældende at skulle stå med et dødsbo efter en afdød. Især hvis der er mange ting, som man ikke ved hvad man skal gøre ved, kan det være en meget stor og uoverskuelig opgave at stå med. HSDK tilbyder tømning af dødsbo i København og på resten af Sjælland.

Hovedstadens Dødsbo og Konkurs tilbyder vi full-service rydning af dødsboer, og har naturligvis stor respekt og forståelse for de efterladte, der udover dødsboet naturligvis også står med sorgen og tabet. Udover at HSDK tilbyder tømning af dødsboet, tilbyder de også rengøring af det. Det kan være at lejligheden eller huset har været misligeholdt, eller at der af andre grunde kan være behov for specialrengøring.

Såfremt en bolig skal sættes til salg, vil det naturligvis være en fordel at den fremstår rengjort og pæn. Dette kan HSDK hjælpe med, og har mange års erfaring med dette. Det kan være, at der skal gøres overfladisk rent, eller det skal være meget grundigt. Omfanget bestemmes altid inden opgaven påbegyndes, så alle er tilfredse med resultatet.

Flyttefirma i København

Udover de omtalte ydelser, så fungerer HSDK også som et mere “almindeligt” flyttefirma. Med mere end 10 års erfaring inden for branchen, er du sikker på at være i kompetente hænder, hvis der skal flyttes. Da de har egen lift, kan de klare flytninger fra 5-6. sal uden større problemer.

De skræddersyr altid løsningen, så du hverken kommer til at betale for for meget eller for lidt. Der er ikke to flytninger, der er ens, og derfor handler det også om at finde den rigtige løsning hver eneste gang.

Adresse

Adresse:

Vigerslev Alle 240 2500 Valby

Telefon: