Håndværkernøglen.dk er en portal lidt ala haandvaerkerportalen.dk, hvor man kan finde håndværkere. Forskellen er at påHåndværkernøglen.dk finder du lokale håndværker af enhver slags, så uanset om man står og mangler en VVS’er, en tømrer, brolægger, vognmand eller noget helt femte, så kan du finder du din lokale håndværker her.

Når du skal finde en lokal håndværker i dit område, om det så er en tømrer, VVS’er, murer, elektriker eller noget helt femte, så kan du naturligvis tage rundt og kigge på Google. Men hvis du søger en tømrer Taastrup, vil du på Håndværkernøglen.dk kunne finde anmeldelser over de enkelte håndværkere og kunne læse andres brugers anmeldelser af netop denne håndværker.

Vær opmærksom på at når du vælger lokale håndværkere gør de ofte et ekstra omhyggeligt arbejde, da omtalen i lokalområder spiller en stor rolle for den enkelte håndværker. Hvis der først bliver talt dårligt om en, er det svært at overbevise resten af nabolaget om at man rent faktisk gør et godt stykke arbejde.

Adresse

Adresse:

FJORDAGER 44 roskilde

GPS:

55.6492273, 11.952220300000022

Telefon:

-

Email:

-