Gulvkanonen er et dansk gulvservice firma, der tilbyder mere eller mindre alle former for gulvarbejde. Firmaet er placeret i Ballerup, men servicerer hele hovedstadsområdet. Hvis man står i en situation, hvor man har brug for at få ordnet sine gulve, men ikke helt ved om de skal slibes eller afhøvles, er det altid en god ide at kontakte en professionel, der er nemlig meget stor forskel på de to behandlinger.

Gulvafslibning

Hvis et gulv er ridset er det i langt de fleste tilfælde tilstrækkeligt med an afslibning af gulvet. Her fjernes blot et meget tyndt lag af gulvets overflade for at fjerne ridser og eventuel genstridig snavs. En afslibning fjerner så tyndt et lag, at denne behandling kan gentages flere gange efter behov.

Gulvafhøvling

En afhøvling er en større behandling, hvor der bliver fjernet et større lag af gulvet end ved en afslibning. Alt efter typen af gulv betyder det også, at denne form for behandling ofte kun kan bruges en enkelt eller to gange i et gulvs levetid.

Derfor er det så vigtigt at man vælger den rette behandling. Hvis du kontakter Gulvkanonen, kan du altid få et helt uforpligtende tilbud, inden du bestemmer dig for, hvad der skal gøres ved dit gulv. Udover de førnævnte behandlinger tilbyder Gulvkanonen også eksempelvis lakering og maling af gulv såvel som ludbehandling.

 

Adresse

Adresse:

Hedeparken, Ballerup

GPS:

55.7160033, 12.3574528

Telefon:
Kontakt ejer

Features