Når låses primære funktion er at sørge for, at uønskede gæster ikke kommer ind i ens hus eller lejlighed, så er det vigtigt at kunne regne med de professionelle står for at montere of reparere dem. Med Danlåse får man en autoriseret faglært låsesmed som har flere års erfaring indenfor feltet. Uanset hvilket problem man har med sin lås, sin nøgle eller sit sikkerhedssystem, så vil man kunne regne med Danlåse.

Danlåse har eksisteret lige siden år 2010 og er grundlagt af låsesmeden Daniel Jagd som selv har flere års erfaring som låsesmed. Daniel Jagd er selv faglært ligesom alle hans ansatte, og han har tidligere været ansat hos Certego Låse og ved Maersk Oil som begge er store låsesmedsfirmaer.

Danlåse sætter altid kunden først, og det er deres mål at kunne tilbyde sikkerhedsløsninger i højeste kvalitet, uden at det er urimeligt dyrt.

Danlåse har hovedkvarter i Greve, men de køre ud til hele vestegnen samt København, Roskilde og Køgeområdet. Danlåse har altid en låsesmed på vagt døgnet rundt, så man altid kan få hjælp, når man har behov for det. Man kan derfor altid vær sikker på at kunne blive lukket ind igen, hvis man har låst sig ude eller få skiftet sin lås, hvis den er gået i stykker. Det eneste man skal gøre er at ringe, og så kommer de så hurtigt som muligt. Læs mere om Danlåse her.

Adresse

Adresse:

Greve Bygade 46 2670 Greve

GPS:

55.597452, 12.247465000000034

Telefon: