De sidste mange år er typehuse steget og steget i popularitet. Der er kommet godt gang i boligbyggeriet i hele landet, og der er rigtig mange der vælger at få bygget et helt nyt hus i stedet for at renovere et ældre. Bernt Nielsen er en producent af arkitekttegnede typehuse, hvilket betyder, at de er på et lidt andet niveau end mange af de andre huse man ser på markedet.

Hos Bernt Nielsen er man altid sikker på at kvaliteten er i højsædet, og at der er tænkt over alle detaljerne hele vejen rundt. De arbejder nemlig ud fra devisen at de ikke bygger huse, de bygger familiers drømme. Virksomheden har eksisteret siden 1975, og de mere end 40 års erfaring bliver brugt på at levere hus efter hus der altid som minimum lever op til drømme de kommende beboere.

Når man indgår en aftale med Bernt Nielsen er man desuden sikker på, at budgettet ikke pludselig løber løbsk. Prisen for huset bliver fastsat ved indgåelse af aftalen, og der kommer altså ikke yderligere ekstraregninger og lignende, medmindre kunden har ændringer til ønskerne undervejs.

 

En anden ting som har en høj prioritet hos Bernt Nielsen A/S er at husene de tegner og opfører er miljø og energivenlige. De er altså ikke kun gode for klimaregnskabet, der er også langt billigere at bo i på den lange bane.

Adresse

Adresse:

Huginsvej 6C 3400 Hillerød

GPS:

55.933902, 12.272682

Telefon: