Et lækkert trægulv er noget, der virkelig kan pynte i mange hjem. Selvom man ikke tror det, så har gulvet en meget stor indflydelse, på det indtryk man får af et rum, når man bevæger sig ind i det. Hos ALPO Group er vi specialister i lækre trægulve. Vi har været i branchen i mange år, og vil derfor kun sælge de absolut bedste materialer til dig. Vi udvælger selv vores træ, og er med ude og sikre, at kvaliteten på det er i orden. Vi vil altid kun selv sælge noget, som vi selv vil ligge i vores eget hjem.

Det populære gulv

Et gulv der er ved at vinde frem, og som bliver mere og mere populært at vores sildebensparket. Gulvet giver et rigtig flot indtryk, og kan bruges i nærmest alle rum. De skiftende mønstre ser rigtig godt ud, og holder i rigtig mange år. Gulvet kan fås i både forskellige træsorter og i forskellige sorteringer. Derfor har du meget stor mulighed, for at kunne vælge hvordan gulvet i dit hjem, præcist skal se ud. Sorteringerne kan enten give gulvet et mere naturligt eller et mere afpudset udseende. Det er meget forskelligt, hvad folk foretrækker, og derfor har vi mange at vælge i mellem.

Andre træprodukter

Selvom vores helt store speciale er trægulve, så er vi også begyndt at forhandle andre produkter af træ. Vi har netop lanceret vores nye lækre plankebord. Bordet er lavet af amerikansk valnød, som står rigtig flot i enhver spisestue. Bordet er langt hvilket sikrer dig, at der er plads til de fleste selskaber.

Vi glæder os meget til at se dig på vores hjemmeside, og hjælpe dig med at finde det helt rigtige træ til din bolig. Vi har mange års erfaring med at vælge det rigtige, så du skal aldrig tøve med at kontakte os og få råd.

Adresse

Adresse:

Gejsingvej 60 6600 Vejen, Denmark

GPS:

55.498136, 9.273559999999975

Telefon: