Hvis du er havnet i den uheldige situation at du står uden arbejde. Så er Adecco lige noget vi for dig. Vi er blandt andet er vikarbureau der i mange år har hjulpet folk tilbage ud på arbejdsmarkedet. Vi sætter en stor ære i at hjælpe folk tilbage på en arbejdsplads de kan lide og få struktur i deres hverdag hvor de har noget at stå op til hver morgen.

 

Vi har et stort netværk af virksomheder tilknyttet i vores database og derfor kan vi hurtigt efter vi har fået dig ind i vores system være i stand til at finde et match mellem dig og en virksomhed som mangler en som dig. Men vi kigger ikke kun på hvilke kvalifikationer du har og virksomheden mangler, vi kigger lige så meget på hvilken slags person du er og om du vil være i stand til at passe godt ind i virksomhedens kultur. Det er noget vi synes er lige så vigtigt som at du kan udføre opgaverne som virksomheden forventer af dig.

 

Vi har været i gang med at matche virksomheder og arbejdsløse sammen i mange år. Derfor har vi en stor erfaring på området og står også klar til at hjælpe dig med at finde et nyt arbejde. Vi kender langt de fleste brancher rigtig godt, og kan derfor også give dig nærmest uanset hvad har du arbejdet med før en hjælpende hånd til at komme i gang igen. Adecco er en verdensomspændende virksomhed og har derfor erfaringer fra hele verden som vi kan trække i når vi skal hjælpe dig ud på arbejdsmarkedet igen.

 

Vi glæder os meget til at se dig i vores system og få dig ud på arbejdsmarkedet igen.

Adresse

Adresse:

Falkonér Alle 1, 2000 Frederiksberg

GPS:

55.6786706, 12.533088799999973

Telefon: