Hvad koster det at få lavet en terrasse?

Sommeren nærmer sig med hastige skridt, og snart er det tid til at tilbringe mange gode stunder udenfor i den danske sommer. Terrasserne rundt om i landet blive brugt flittigt over de næste mange måneder, og forhåbentlig bliver den danske sommer god. Hvis du går og overvejer om det er tid til at få en ny terrasse, kunne i år også være en god lejlighed. Der er mange, der kommer til at tilbringe deres sommer hjemme på grund af corona krisen, så det kunne være en god anledning til at investere lidt i noget af det, der skal være med til at danne rammerne om sommeren.

Hvad koster det at få lavet en terrasse?

Ovenstående kan der naturligvis ikke svares på med et simpelt svar. Det svarer til at spørge om, hvad det koster at bygge et hus. Her er svaret også alt fra 1 million og nærmest til de uendelige. Det kommer an på de krav, man måtte have til den. Du kan se prisen på terrassebrædder her, den pris kan du så gange med det antal m2, du forventer den skal være. Alt efter typen er terrasse kommer der så naturligvis alt fra lægter, til skruer, søm, beslag og lignende. Når du har fundet alt dette, har du kostprisen på terrassen. Dette forudsætter naturligvis, at du selv laver den.

Hvis du skal have en fagmand til at lave den, kommer hans timepris oveni. Det kan også være, at du gerne vil have en løsning, hvor du er med inde over projektet, og eksempelvis selv sætter alle brædder på, når tømreren har lagt “skelettet”. Uanset hvilken model du vælger, skal du altid sørge for at få en pris inden projektet sættes i gang. Typisk skal du forvente at det koster mellem 10 og 20.000 for en træterrasse på omkring 20m2 – med et utal af forbehold naturligvis.