Få jeres logo på tøj og oplev fordelene

Få jeres logo på tøj og oplev fordelene

Der er flere forskellige jobs, hvor de ansattes tøj gør det tydeligt, hvad de arbejder med og hvor de arbejder henne. Forskellige uniformer viser om man arbejder i militæret, hos DSB eller hos McDonalds. Der er dog forskel på det tøj de har på imens de er på arbejde, og det tøj de har på når de har fri. Når de er på arbejde, repræsenterer de deres arbejdsplads og derfor skal de have deres uniform på. Virksomheder som ikke har uniformer eller arbejdstøj som gør det tydeligt hvilket arbejde de har, bliver ikke repræsenteret på samme måde. Dette kan man dog lave om på ved at få sit virksomhedslogo på jakker. Find laves sådanne jakker til dine ansatte her.

Gør logoet synligt i landskabet

Ved at forærer merchandise som fx jakker med logo til medarbejdere gør, at logoet bliver vist til flere mennesker. Selvom det ikke er alle medarbejdere som vil gå i deres jakker i fritiden, så logoet eksponeres for flere mennesker. Man kan også vælge at gøre jakken til en slags ”uniform”, som de ansatte skal have på imens de er på arbejde.

Skaber fællesskab blandt ansatte

Ens tøj som uniformer og sportsdragter har ikke kun den evne at eksponere ens organisation, men det er også med til at skabe et sammenhold. Når fodboldspillere, soldater eller ansatte i en virksomhed har det samme tøj på eller bære det samme logo, bliver der skabt en følelse af samhørighed. Dette skaber en slags stolthed blandt individerne over, at de ”kæmper” for samme sag. Dette kan vær med til at skabe bedre moral blandt de ansatte.

Giver virksomheden et positivt ry

Det tøj som folk ser ens ansatte i bidrager til virksomhedens ry. Dette gælder især, hvis firmaets logo er på. Hvis jakken fx er virkelig smart og af god kvalitet, så bidrager det positivt til firmaets ry. Dette giver derimod den modsatte effekt, hvis tøjet ikke er pænt.