En dygtig håndværker, der lytter til dig

En dygtig håndværker, der lytter til dig

Når du skal i gang med et byggeprojekt, som kræver en eller flere håndværkere, er der ofte mange spørgsmål, som melder sig. Hvor finder jeg de gode håndværkere? Er det en fordel at bruge en hjemmeside, der kan formidle kontakten? Er lokale håndværkere en god idé?

Seks gode råd til valg af håndværker

Heldigvis er der råd at hente i din søgen efter den helt rigtige håndværker. Herunder finder du fire gode guidelines til at finde det rette firma til at tage hånd om dit byggeprojekt.

  1. Undersøg firmaets speciale.
    Spørg ind til hvilke specialiseringer, som firmaet kan tilbyde jer. Spørg hvilke opgaver, som de tidligere har udført og bed om at se tidligere projekter. Når du lægger vægt på håndværkernes specifikke efteruddannelser, kan du nemt danne dig et overblik over, hvilke specialer firmaet kan tilbyde.

 

  1. Vurder firmaets historik, økonomi og størrelse.

Hvis du frygter, at det firma, som du vælger, har økonomiske problemer, så kan det være en fordel at vælge virksomheder af typen ApS eller A/S, da de har mulighed for at rette større fejl uden at risikere at gå konkurs.

 

  1. Undersøg firmaets erfaring.

Det kan være vigtigt at undersøge, hvilke erfaringer firmaet har. Undersøg om firmaet er nyetableret. Og undersøg dernæst, hvor mange års erfaring de ansatte hver især har, så du kan finde ud af, hvor stor en erfaring virksomheden samlet set rummer.

 

  1. Tal med firmaets ansvarshavende.

Undersøg nøje om der er god kemi mellem dig og håndværkeren. Forsøg at fornemme, om han eller hun lægger vægt på de samme ting som dig, samt hvorvidt han eller hun virker interesseret i opgaven. Det er generelt en fordel, at din håndværker nemt kan sætte dig ind i byggeopgaven, så du let kan følge med.

 

Et dygtigt håndværkerfirma er pengene værd

Du kan spare mange penge ved at vælge den helt rigtige håndværker fra start. Lån penge for at sikre dit byggeprojekt bedst muligt.