Apps i erhvervslivet

Apps i erhvervslivet

Det er ikke kun spil, der bliver udviklet til smartphones og tablets. Det er også langt mere brugbare ting til det arbejdende folk. Der begynder at komme en generation af applikationer, som er mere henvendt til personer i erhvervslivet. Vi er vant til, at vores apps gør nogle af dagligdagens gøremål langt lettere. Nu begynder de også at forsøde vores arbejdsliv ganske markant med forskellige funktionaliteter.

Hvad kan de hjælpe med

Håndværkere kender måske det, at man skal have fyldt lageret op med nye varer som skruer og søm. Det er ofte et irritationsmoment at skulle ud til en forhandler for at købe sagerne og herefter vente på, at produkterne bliver gjort klar. Her ville det være langt nemmere, hvis man kunne stå hjemme på sit eget lager og lægge alle varerne i den virtuelle kurv. Herefter køre stille og roligt ud og hente det hele, som er pakket og gjort klar. Carl Ras har lavet en applikation til smartphones og tablets. Undervejs i processen fik de god app rådgivning, der gjorde, at de kunne udarbejde en så god løsning.

Det er vigtigt, at man vælger den rigtige samarbejdspartner, når man skal have udviklet en app. Personer, der ikke har en uddannelse som tømrer, vælger ofte også at hyre en faglært tømrer til at skifte ens tag. Ganske enkelt fordi vi alle har en ekspertise.

Hvem skal have udviklet en app

Det er langt fra alle, der overhovedet har behov for en app. Det handler i bund og grund om virksomhedens målgruppe. Find ud af om de efterspørger en app. Hvis ikke de gør det, så handler det om at tage det til sig og acceptere, at det på ingen måde er nødvendigt at udvikle en app. Hvis de derimod godt kunne tænke sig at forenkle nogle processer i købet eksempelvis, så kan man begynde at lave nogle brugerundersøgelser, hvor man finder ud af, hvad de har brug for helt konkret.

Inden du går i gang, kan du tage kontakt til House of Code, som giver en fantastisk app rådgivning.